MOHONLAH PINJAMAN PERUMAHAN ANDA SEKARANG, KENAPA PERLU MENYEWA, SEKIRANYA ANDA LAYAK MEMILIKI KEDIAMAN DI ATAS TANAH SENDIRI, IKUTI KAEDAH SEPERTI YANG DITERANGKAN DIBAWAH. ATAU HUBUNGI KAMI UNTUK TEMUJANJI, KAMI BERSEDIA MENERANGKAN PAKEJ INI SECARA TERPERINCI TANPA SEBARANG KOS, TAHUKAH ANDA BAHAWA KESEMUANYA INI DIURUSKAN SECARA PERCUMA TANPA MENGELUARKAN SATU SEN PUN ......APA TUNGGU LAGI... EMAIL-KAN ALAMAT ANDA UNTUK TEMUJANJI

Saturday, 29 December 2007

MAKLUMAN PERSARAAN/TAMAT PERKHIDMATAN/LETAK JAWATAN/BUANG KERJA
Soalan:
Siapakah yang patut melapurkan kes peminjam yang bersara/tamat perkhidmatan/meletak jawatan/dibuang kerja kepada Bahagian Pinjaman Perumahan Perbendaharaan ?.

Jawapan:
Ketua Jabatan perlu memaklumkan kepada Bahagian Pinjaman Perumahan Perbendaharaan mana-mana peminjam yang telah atau akan bersara/tamat perkhidmatan/meletak jawatan/dibuang kerja dengan menggunakan borang seperti di :

a)
Lampiran I
Untuk peminjam-peminjam yang bersara wajib atau telah diluluskan persaraan pilihan sendiri atau bersara atas sebab kesihatan.
b)
Lampiran II
Untuk peminjam-pminjam yang telah meninggal dunia atau meletak jawatan atau tidak hadir bertugas atau dibuang kerja atau digantung kerja atau pesara KWSP atau tamat perkhidmatan (anggota tentera).
c)
Lampiran III
Untuk peminjam-peminjam yang memilih untuk menyertai sysrikat di bawah Skim Penswastaan/Pengkorperatan.
UNTUK KETERANGAN SMS kami dengan menaip: CONTOH BANGLO{space}NAMA ANDA{space}ALAMAT EMAIL ANDA ke-0126723977

LATEST PROJECT


Created with Admarket's flickrSLiDR.

STATISTIC

PHOTO GALLERY STATISTIC

Statr for Flickr daily graph