MOHONLAH PINJAMAN PERUMAHAN ANDA SEKARANG, KENAPA PERLU MENYEWA, SEKIRANYA ANDA LAYAK MEMILIKI KEDIAMAN DI ATAS TANAH SENDIRI, IKUTI KAEDAH SEPERTI YANG DITERANGKAN DIBAWAH. ATAU HUBUNGI KAMI UNTUK TEMUJANJI, KAMI BERSEDIA MENERANGKAN PAKEJ INI SECARA TERPERINCI TANPA SEBARANG KOS, TAHUKAH ANDA BAHAWA KESEMUANYA INI DIURUSKAN SECARA PERCUMA TANPA MENGELUARKAN SATU SEN PUN ......APA TUNGGU LAGI... EMAIL-KAN ALAMAT ANDA UNTUK TEMUJANJI

Monday, 5 November 2007

COMPLETED PROJECTS

Nama Projek :

  • Projek Penyelengaraan Infrastruktur Awam / Asas :Membaiki Bahagian Bangunan Dinding Rosak Di Sekolah Kebangsaan Nyatoh, Negeri Sembilan.

Kos Projek : RM 20,000.00


Nama Projek :

  • Membaiki dan memasang semula meja kaunter pejabat Sekolah Kebangsaan Puteri, Seremban.

Kos Projek : RM6,000.00


Nama Projek :

  • Cadangan membina tembok gabion dan yang berkaitan di Kampung Pasir / Sungai Linggi, Rahang, Seremban untuk Majlis Perbandaran Seremban.

Kos Projek : RM54,135.00


Nama Projek :

  • Cadangan membina bangunan-bangunan bas dan teksi di atas tanah Majlis Daerah Tampin, Di Pasir Besar, Gemas untuk Majlis Daerah Tampin.

Kos Projek : RM280,000.00


Nama Projek :

  • Kerja-kerja mengubahsuai dan penambahan tempat wuduk lelaki di Kedai Mara Tampin, Tampin Square untuk Mara cawangan Tampin.

Kos Projek : RM4940.00


Nama Projek :

  • Kerja-kerja membaiki, menganti dan mengubahsuai bilik wuduk dan bilik kaunseling sebelah Blok C, Tingkat 3, Sekolah Kebangsaan Puteri, Seremban.

Kos Projek : RM4,000.00


Nama Projek :

  • Cadangan Pengubahsuaian serta tambahan sebuah rumah teres setingkat yang sediada di atas lot 574, Jalan TTJ 1/11, Taman Tuanku Jaafar, Seremban untuk Puan Shamsiah Binti Pilus.

Kos Projek : RM75,000.00


Nama Projek :

  • Cadangan Pengubahsuaian serta tambahan sebuah rumah berkembar 2 tingkat yang sediada di atas lot no. 17, Jalan SS 7/4, Kelana Jaya, Selangor Darul Ehsan untuk Encik Azham Bin Mohd Noor

Kos Projek : RM350,000.00

UNTUK KETERANGAN SMS kami dengan menaip: CONTOH BANGLO{space}NAMA ANDA{space}ALAMAT EMAIL ANDA ke-0126723977

LATEST PROJECT


Created with Admarket's flickrSLiDR.

STATISTIC

PHOTO GALLERY STATISTIC

Statr for Flickr daily graph