MOHONLAH PINJAMAN PERUMAHAN ANDA SEKARANG, KENAPA PERLU MENYEWA, SEKIRANYA ANDA LAYAK MEMILIKI KEDIAMAN DI ATAS TANAH SENDIRI, IKUTI KAEDAH SEPERTI YANG DITERANGKAN DIBAWAH. ATAU HUBUNGI KAMI UNTUK TEMUJANJI, KAMI BERSEDIA MENERANGKAN PAKEJ INI SECARA TERPERINCI TANPA SEBARANG KOS, TAHUKAH ANDA BAHAWA KESEMUANYA INI DIURUSKAN SECARA PERCUMA TANPA MENGELUARKAN SATU SEN PUN ......APA TUNGGU LAGI... EMAIL-KAN ALAMAT ANDA UNTUK TEMUJANJI

Tuesday, 6 November 2007

COMPANY BRIEF


  • HFYZ CONCEPT telah ditubuhkan pada 9 Mei 2005 dengan menumpukan kepada kerja-kerja REKA DAN BINA terutamanya yang melibatkan kelulusan dari PBT. Lebih menumpukan kepada kerja-kerja rekabentuk banglo sehinggalah kepada pembinaannya.
  • Diterajui oleh pengarah yang berlatarbelakang senibina serta disokong oleh pekerja mahir serta separuh mahir yang berpengalaman didalam bidang pembinaan masing-masing. Menguruskan hal-hal yang berkaitan kewangan pinjaman sebelum serta menguruskan pelaksanaan untuk pemilik kediaman samada dari pinjaman kerajaan maupun swasta.
  • Sentiasa menitikberatkan rekabentuk dan pembinaan yang berkualiti mengikut kepuasan pelanggan. Mutu kerja yang setanding, terkini serta profesional menyerlahkan setiap hasil kerja.
UNTUK KETERANGAN SMS kami dengan menaip: CONTOH BANGLO{space}NAMA ANDA{space}ALAMAT EMAIL ANDA ke-0126723977

LATEST PROJECT


Created with Admarket's flickrSLiDR.

STATISTIC

PHOTO GALLERY STATISTIC

Statr for Flickr daily graph